Laatste nieuws
Veel mensen niet bewust van slaapapneu
Veel meer mensen hebben last van een structurele slaapstoornis dan tot nu toe werd aangenomen. Uit onderzoek onder 4000 werknemers van Philips bleek dat 6,4 procent van hen last heeft van slaapapneu. Lees meer.
20-03-2018
Slaapcentrum Anna ontvangt opnieuw 5 sterren
De Nederlandse patiëntenvereniging voor mensen met slaapapneu, de ApneuVereniging, heeft aan het St. Anna Ziekenhuis voor het derde achtereenvolgende jaar de hoogste kwaliteitswaardering toegekend. Hetslaapcentrum van het St. Anna Ziekenhuis ontving vijf sterren vanwege de bovengemiddelde prestatie en hoge waardering door patiënten. Door deze waardering behoort het slaapcentrum van het St. Anna Ziekenhuis dit jaar voor de derde keer bij de beste klinieken voor slaapapneu in Nederland. Lees meer.
29-11-2013

pijl email sturen.

 

Routenummers

Polikliniek: route 63 bekijk plattegrond

Dagverpleging: route 90 bekijk plattegrond

Verpleegafdeling chirurgie: route 85 bekijk plattegrond

 

Ook via het onderstaande contactformulier zijn we te bereiken. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en enkel en alleen gebruikt om u te contacteren. We zullen deze informatie nooit met derden delen.

Contactformulier

" >Contact
Dit werk is auteursrechtelijk beschermd ©  |  kaakchirurg  |  Privacy statement  |  Disclaimer  |  Kaakchirurgie St. Anna op Facebook
St-Anna - Kaakchirurgie Geldrop