Algemeen

Heeft u problemen met uw gebit, kaken, mond, speekselklieren of aangezicht? Wij helpen u graag !

 

Als mond-, kaak- en aangezichtschirurg werken wij op het raakvlak van de tandheelkunde en geneeskunde. Wij houden ons dagelijks bezig met het behandelen van afwijkingen en letsels in het hoofd- en halsgebied. Zo behandelen wij bijvoorbeeld vooruitstekende tanden, een terugliggende kin of kiezen die moeilijk te trekken zijn. Verder zijn wij gespecialiseerd in traumatologie (ongevalgeneeskunde), speekselklierchirurgie en implantologie (herstel van het gebit door middel van implantaten). Ook hebben wij ervaring in de behandeling met botox bij functionele klachten (zoals bijvoorbeeld knarsen en pijnklachten van de kaakspieren) en cosmetische klachten (rimpels). 

 

De afdeling mondziekten, kaak-, aangezichtschirurgie en implantologie bevindt zich op locatie Geldrop van het Sint Anna ziekenhuis. U vindt onze poli door vanaf de hoofdingang route 63 te volgen.

 

Wilt u meer informatie over een behandeling, wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten of wilt u een second opinion ? Belt u gerust voor een afspraak ! Dit kan op telefoonnummer 040 - 2864868.

 

Uiteraard kunt u ons ook mailen als u een vraag heeft: kaakchirurgiegeldrop@hotmail.com

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd ©  |  kaakchirurg  |  Privacy statement  |  Disclaimer  |  Kaakchirurgie St. Anna op Facebook  |  Google +
St-Anna - Kaakchirurgie Geldrop