Kosten implantologie

Wij hebben onze prijzen voor implantologie bij kroon- en brugwerk aangepast. Op deze manier hopen we dat het voor meer mensen mogelijk wordt om te profiteren van de voordelen die implantaten bieden ten opzichte van bijvoorbeeld een conventionele brug.

 

Door de prijsaanpssing zullen de kosten van een implantaat met kroon niet veel meer verschillen met de prijs van een drie-delige gewone brugconstructie.

 

De kosten voor Straumann implantaten voor kroon- en brugwerk ter vervanging van een of meerdere verloren gegane tanden of kiezen bedragen het volgende:

 

 

Aantal implantaten

prijs

Plaatsing van één Straumann implantaat

€ 788,74

Plaatsing van twee Straumann implantaten

€ 1.301,00

Plaatsing van drie Straumann implantaten

€ 1.813,26

Plaatsing van vier Straumann implantaten

€ 2.325,52

Plaatsing van vijf Straumann implantaten

€ 2.837,78

Plaatsing van zes Straumann implantaten

€ 3.350,04

Plaatsing van zeven Straumann implantaten

€ 3.862,30

Plaatsing van acht Straumann implantaten

€ 4.374,56

Plaatsing van negen Straumann implantaten

€ 4.886,82

Plaatsing van tien Straumann implantaten

€ 5.399,08

 

In bovenstaande prijzen is het plaatsen van de afdekschroef op het implantaat inbegrepen. Deze tarieven gelden ook voor het plaatsen van een solitair implantaat of implantaten in de zogenaamde esthetische zone (vervanging van de voortanden in de bovenkaak). De kosten van de kroon of brug die op het implantaat worden geplaatst worden apart in rekening gebracht door uw verwijzend tandarts.

 

→ lees meer: over implantaten 

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd ©  |  kaakchirurg  |  Privacy statement  |  Disclaimer  |  Kaakchirurgie St. Anna op Facebook
St-Anna - Kaakchirurgie Geldrop