Implantologie in vertrouwde handen

Als u er voor kiest om uw implantaat door ons te laten plaatsen dan kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en een zeer scherpe prijsstelling.

 

Betrouwbaar omdat wij uitsluitend gebruik maken van één, kwalitatief uitstekend, implantaatsysteem (Straumann) waarmee we voor alle tandheelkundige problemen een implantologische oplossing kunnen aanbieden. Juist doordat wij ons volledig hebben toegelegd op slechts één implantaatsysteem kennen we alle ins en outs hiervan en weten we precies wat mogelijk is en wat niet. In de afgelopen jaren zijn er op onze afdeling meer dan tienduizend implantaten geplaatst.

 

Kwaliteit omdat uw implantaat wordt geplaatst door kaakchirurgische specialisten. De opleidingen die wij volgden tot arts, tandarts en kaakchirurgisch specialist maakt dat wij beschikken over een grote expertise op het gebied van de implantologie en pre-implantologische chirurgie. Bovendien kunnen we als het nodig is ingrepen ook onder algehele narcose uitvoeren, zoals een grote botopbouw met bot uit de bekkenkam (heupbot) of indien iemand een grote angst heeft voor een behandeling onder plaatselijke verdoving.

 

Veilig en verantwoord omdat u in de vertrouwde omgeving van het ziekenhuis door specialisten met kennis van zaken wordt behandeld.

 

Een zeer scherpe prijsstelling. Dit is wellicht niet het belangrijkste argument alhoewel het wel van doorslaggevende betekenis kan zijn. Wij denken dat onze tarieven voor implantaten zeer concurrerend zijn. Vergelijk zelf eens de offerte voor het implantaat gedeelte van uw behandeling elders met de prijs voor een implantaat op onze afdeling.

 

Niet voor niets is implantologie is één van de speerpunten van onze afdeling waarvoor patiënten vanuit de regio en ver daarbuiten worden doorverwezen.

 

 


 

Drs. R. Barkhuysen. Aandachtsgebieden: implantologie, speekselklierchirurgie, OSAS en snurken, botox en fillers

Prof. Dr. Wolvius. Aandachtsgebieden: implantologie, orthognatische chirurgie, OSAS

Drs. R. Barkhuysen en Prof. Dr. E.B. Wolvius werken al vele jaren met zeer veel enthousiasme in het vakgebied mondziekten, kaak-, aangezichtschirurgie en implantologie.

 

Wij houden onze kennis en kunde op een hoog niveau door het regelmatig volgen van bij- en nascholingscursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Lid van:

- Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

- International Team for Implantology (ITI).

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd ©  |  kaakchirurg  |  Privacy statement  |  Disclaimer  |  Kaakchirurgie St. Anna op Facebook
St-Anna - Kaakchirurgie Geldrop